SANT JORDI I EL POST-IT ART PER LA LLENGUA

SantJordi-PL

No et perdis el proper dimarts 23 d’abril a dos quarts de cinc de la tarda, el Post-it art per la llengua que es celebrarà a la plaça dels Àngels de Barcelona. La Plataforma per la Llengua i 25 associacions de persones nouvingudes impulsen pel dia de Sant Jordi el primer Post-it art per la llengua. Asemblea Cultural Galega de Barcelona repeteix per segon any consecutiu.

L’activitat, que es durà a terme a la plaça dels Àngels de Barcelona, pretén construir un mural que reivindiqui el català com a eina de cohesió social i element d’inclusió per a les persones immigrades. En concret, la Plataforma per la Llengua proposa enganxar 10.000 notes adhesives a un plafó de dinou metres per dibuixar-hi finalment el lema “El català, llengua comuna”.

A més, qui vulgui ja pot fer arribar des d’aquesta setmana el teu missatge através de l’etiqueta #postitartllengua a Twitter, mitjançant la pàgina de Facebook de Plataforma per la Llengua, per correu electrònic o també a través del blog específic postitartllengua.wordpress.com.

Quan s’acabi l’acció, es llegirà el manifest “El català, llengua comuna” i es tancarà l’activitat amb les actuacions de la Barcelona Coral Àsia, dirigit per Carles Josep Comelade i, del Taller de Músics que, sota la batuta de Vicens Martín, musicaran poemes de Salvador Espriu. Aquest concert s’ha programat paral·lelament dins els actes que s’estan duent a terme en l’any Espriu.

El grup Txarango ha cedit la cançó ‘Amagada primavera’ per a l’espot promocional de la campanya.  

+info: postitartllengua.wordpress.com

—————————————————————————————————-

Non perdas o vindeiro martes 23 de abril ás catro e media da tarde, o Post-it arte pola lingua que se celebrará na Plaça de Àngels de Barcelona. A Plataforma per la Llengua e 25 asociacións de persoas recén chegadas impulsan polo día de Sant Jordi o primeiro Post-it art pola lingua. A Asemblea Cultural Galega de Barcelona repite por segundo ano consecutivo.

A actividade, que se levará a cabo na Plaça de Àngels de Barcelona, pretende construír un mural que reivindique o catalán como ferramenta de cohesión social e elemento de inclusión para as persoas inmigradas. En concreto, a Plataforma pel la Llengua propón colar 10.000 notas adhesivas a un plafón de dezanove metros para debuxar finalmente o lema “O catalán, lingua común”.

Ademais, quen queira xa pode facer chegar desde esta semana a súa mensaxe a través da etiqueta #postitartllengua en Twitter, mediante a páxina de Facebook da Plataforma per la Llengua, por correo electrónico ou tamén a través do blog específico postitartllengua.wordpress.com

Cando remate a acción, lerase o manifesto “O catalán, lingua común” e pecharase a actividade coas actuacións da Barcelona Coral Asia, dirixido por Carles Josep Comelade e, do Taller de Músicos que, baixo a batuta de Vicens Martín, musicarán poemas de Salvador Espriu. Este concerto programouse paralelamente dentro dos actos que se están a levar a cabo no ano Espriu.

+info: postitartllengua.wordpress.com

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s