11 de setembre: “Un país lliure, un país millor”

11S_201511S_2015:2

Cada 11 de setembre Gent de la terra organitza La Mostra d’Entitats al Passeig de Lluís Companys davant de l’Arc de Triomf, a Barcelona. La Mostra, que comença ben d’hora i acaba al capvespre, vol ser una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives. També l’ACGB hi participa recolzant “Un país lliure, un país millor”. Aquest lema és una campanya que es va encetar el mes de febrer de 2014 i que l’1 de setembre del mateix any va obrir un nou camí a la xarxa i esperem que continui creixent.

Desexámosvos un bo día da Diada Nacional.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

Conectando a %s